Assessorament i gestió de xarxes socials

Les Xarxes Socials s’han convertit en una eina de comunicació essencial per a qualsevol empresa, potenciant la visibilitat i posant a la disposició dels seus clients un canal de comunicació més ràpid i directe.
Creiem necessari definir una estratègia prèvia que ens permeti fixar un objectiu, conèixer bé el públic al que volem arribar i la nostra competència. Des d’aquest punt de partida, podrem definir un conjunt d’accions que aconsegueixin portar a l’empresa a la consecució dels objectius marcats.

A elPopInquiet oferim un servei integral de gestió de Xarxes Socials. Ens encarreguem de gestionar la presència en Xarxes Socials de la teva marca o empresa.
Si ja disposes de perfils a les Xarxes Socials però necessites que t’ajudem en la seva gestió, o bé vols obrir nous canals de comunicació i necessites orientació per definir les estratègies necessàries, nosaltres et podem ajudar.

COM TREBALLEM EN XARXES SOCIALS?

1.Definir els objectius de la teva estratègia en Xarxes Socials

Les xarxes socials t’ajuden a difondre la teva marca. No sempre l’objectiu en aquest cas és vendre. Els principals són:

  • Dirigir trànsit a la teva web
  • Augmentar el Reconeixement de la teva Marca
  • Augmentar les teves vendes
  • Fidelitzar als teus clients
  • Reforçar el teu Servei d’Atenció al Client

2. Conèixer al teu públic objectiu

En el cas de les xarxes socials, hem d’identificar les característiques de la teva audiència. Aquest pas és important, ja que ens permetrà tenir present a qui ens dirigim en les comunicacions.

3. Auditoria per conèixer l’estat dels teus perfils socials

Si ja tens algun perfil obert a les xarxes socials, el següent pas a desenvolupar seria l’auditoria dels teus comptes en xarxes socials, per saber a quin punt et trobes en l’estratègia de Social Media.

4. Escollir les plataformes per difondre els teus continguts

Un cop analitzades les xarxes que ja tenim, passem a definir les xarxes a les quals és interessant que el teu negoci estigui. Si és necessari, fem adaptacions i correccions perquè la teva estratègia de Marketing en Xarxes Socials tingui èxit.

5. Publicar continguts que aportin valor al teu públic objectiu

Analitza l’acompliment i els resultats. Et proporcionem de manera periòdica l’acompliment de les publicacions i accions realitzades, així com plans d’acció i millores constants.

6. Analitzar l’acompliment i els resultats

Et proporcionem de manera periòdica l’acompliment de les publicacions i accions realitzades, així com plans d’acció i millores constants.

Vols més informació? Diga'ns que necessites i ens posarem en contacte amb tu.