Et projectem allà on vulguis

Tu decideixes fins on vols arribar, nosaltres t'acompanyem!

Cada pàgina web és unica, per això des de elPopInquiet el primer que fem és escoltar les necessitats dels nostres clients.
Som inquiets i si hi ha quelcom que ens defineix és la nostra predisposició al canvi, i la nostra visió d’adaptabilitat, sens dubte ingredients essencials per satisfer els nostres clients.

Creem webs que son...

settings

A mida

Realitzem un disseny web totalment personalitzat, inspirant-nos en les últimes tendències per aconseguir una imatge atractiva, moderna i única, destacant-se de la competència..

responsive-page

Per a tots els dispositius

Utilitzem la tècnica responsive per a que la pàgina web s’adapti i es visualitzi de manera òptima a tots els dispositius.

star

Atractives

Combinem la creativitat gràfica amb la usabilitat i funcionalitat, organitzant la informació, per tal que el client trobi el que busca de manera fàcil i ràpida.

long-term

Modernes

Escollim la solució tècnica més adequada per a cada projecte, garantint un resultat eficient, segur, innovador i durador en el temps, estalviant costos de manteniment.

global-network

Seo friendly

Optimitzem la pàgina web per a que aparegui als cercadors d’Internet, augmentant el nombre de visites rebudes i arribant a més clients potencials.

check

Totes les nostres web inclouen

Domini propi, manteniment el primer any, correu corporatiu i seguretat.

Les nostres webs són

Corporatives

Una empresa pot necessitar una web per molts motius diferents, per estar posicionat, per ser descoberta sense ser buscada, per vendre en línia.
elPopInquiet captem l’essència i la plasmem en forma de finestra, a fi de plasmar el que és l’empresa en una pàgina web.

Per a emprenedors/artesans

Hi ha projectes personals que a vegades es queden a la rebotiga, a elPopinquiet volem acompanyar a tots els emprenedors que com nosaltres han decidit fer un pas endavant, i oferim un servei personalitzat per a aquest sector, si estàs començant i vols donar a conèixer el teu projecte, volem acompanyar-te.

Per vendre online

Necessites poder rebre reserves en el teu restaurant, que la teva botiga tingui un aparador a internet, exposar el teu catàleg en línia o vendre en en línia?

Per a tu

Si et pares a llegir aquí, és perquè t’has sentit identificat, i que potser el teu projecte no és dins de les anteriors, explica’ns que és el que necessites i posarem fil a l’agulla.

Han confiat en nosaltres