Política de Privacitat de Pop Inquiet

Política de Privacitat de Pop Inquiet

Responsable del Tractament de Dades:

Pop Inquiet
DNI: 77741822M
Correu electrònic: info@popinquiet.com
Adreça postal: Carrer Sant Marçal, 1, Viladrau

Recopilació de Dades Personals:

A Pop Inquiet, recopilem dades personals únicament amb la finalitat de dur a terme activitats de comercialització directa. Aquestes dades inclouen informació com noms, adreces de correu electrònic, adreces físiques, números de telèfon i qualsevol altra informació que ens proporcionis voluntàriament.

Base Legal pel Tractament de Dades:

El tractament de les dades personals es realitza sobre la base del consentiment explícit de l'usuari. En proporcionar les seves dades personals, l'usuari està concedint el seu consentiment perquè Pop Inquiet les utilitzi amb finalitats de comercialització directa, així com per proporcionar els serveis sol·licitats i gestionar les comunicacions.

Ús de Dades Personals:

Les dades personals recopilades es fan servir per les següents finalitats:

  • Enviar informació, ofertes, promocions o altres comunicacions relacionades amb els productes o serveis de Pop Inquiet.
  • Processar comandes, transaccions o pagaments realitzats a través del nostre lloc web.
  • Millorar els nostres productes, serveis i experiència de l'usuari mitjançant anàlisis de dades i investigació de mercat.
  • Resoldre qualsevol problema tècnic o de suport al client que pugui sorgir.

Compartir Dades amb Tercers:

Pop Inquiet no comparteix les dades personals dels usuaris amb tercers, excepte en els casos següents:

  • Quan sigui necessari per complir amb la llei, respondre a un procediment judicial o protegir els drets, la propietat o la seguretat de Pop Inquiet, els seus empleats, clients o el públic.
  • Quan obtinguem el consentiment explícit de l'usuari per compartir les seves dades personals amb un tercer.

Seguretat de les Dades:

Hem implementat mesures de seguretat tècniques i organitzatives per protegir les dades personals dels usuaris contra l'accés no autoritzat, la divulgació, l'alteració o la destrucció.

Drets dels Usuaris:

Els usuaris tenen dret a accedir, rectificar, suprimir i oposar-se al tractament de les seves dades personals. També poden exercir el dret a la portabilitat de les dades i retirar el seu consentiment en qualsevol moment. Per exercir aquests drets o realitzar consultes relacionades amb la privadesa, els usuaris poden posar-se en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic proporcionada.

Durada de l'Emmagatzematge de Dades:

Conservarem les dades personals dels usuaris durant el temps necessari per a les finalitats per a les quals van ser recopilades o segons exigeixi la llei. Quan ja no siguin necessàries, es suprimiran de manera segura o s'anònim.

Canvis en la Política de Privacitat:

Nos reservem el dret d'actualitzar o modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà notificat als usuaris i entrarà en vigor immediatament després de la seva publicació al lloc web de Pop Inquiet.

© 2024 Pop Inquiet. Tots els drets reservats.